Yeeeees and nooooo

Om en timme ska jag åka till flygplatsen för att åka upp till New York. Kanske dags att klova upp ur sängen och fixa lite med packningen...

För övrigt är dollarn uppe i över 9(!) kronor nu. Sviiindyrt! När jag kom hit i augusti låg den på drygt 6 kronor. Jag gråter!

Weeeeiiii.

Imorse kollade vi på film på lektionen. Det var tidigt, det var kolsvart och jag var trött. Hemsk kombination. Efter lektionen fixade jag med lite förskringspapper som jag måste fylla i. Fick en räkning på 330d dollar idag och för att slippa betala den så måste jag fylla i så att min försäkring täcker det hela. Usch och fy för sånt där. Tråkigt och krångligt.
Den har dagen har verkligen rusat fram. På eftermiddagen pratade jag med både Oscar och mamma och sen gick jag till gymet. Mina ben vägde dubbelt så mycket idag jämfört med vad dom vanligtvis brukar göra så det var riktigt tugnt att träna idag - både fysiskt och mentalt. Blev bara 45 minuter på cross trainern och efter det blev det bål.

Har börjat packa också. Problemet är inte att jag inte får plats med alla saker. Problemet är att jag inte har något att ta med mig. Vad packar man liksom när man ska till en plats det är några få pusgrader på sin höjd, och endast har en garderob med shorts och linnen? Problem helt enkelt. Men en sak hittade jag i en låda som var helt perfekt - min mössa! Haha.

Bara slöar just nu. Har ingenting jag måste göra och det är inget kul på tv heller.

Imorgon går planet 12.12 jag åker hemifrån strax före 10.00. Är så himla sjukt förväntansfull.
Nu ska jag nog sätta mig och ladda lite. Ska nämligen försöka lyckas med att ta bussen från flygplatsen in till Manhattan där Cissi ska möta mig. Kommer åka vilse. Men det är väl inte hela världen.
Puss!

Onsdag

Jag har varit sådär lite halvbusy idag. I förmiddags hade jag matteprov. Tror att det gick okej. Handlade i alla fall om roten ur och sånt där spännande. Hur man delar såndana utryck, multiplicerar dom, adderar och subtraherar. Sedan hade vi också med något helt obegripligt. Eller alltså jag förstog det men jag förstog bara inte vitsen med det hela. Det obegripliga kallas i. i upphöjt till 2 är tydligen -1. Där ser man. Hel sjukt oförståligt i alla fall.
Efter matten blev det en Lisa special till lunch. Couscous med tomatsås. Haha. Till efterrätt blev det ett äpple, en banan och en apelsin. Sedan tog jag också en powernap som kronan på verket.
14.30 hade jag träning. Först var det lite fotboll - så kallade individuals. Vi körde mycket passningar och avslut. Efter det anslöt resten av laget då vi bara var 4 stycken som tränade fotboll. Lagträningen inleddes med löpning. Det var faktiskt de enda träningen gick ut på.
Vi har två fotbollsplaner bredvid vanrandra. Den ena planen har sin kortsida mot den andra planens långsida vilket bildar typ ett T. Dagens första utmaning var att springa 4 varv runt T:t på under 13 minuter. Lätt som en plätt. I alla fall för några av oss. Jag sprang det hela på 10.15. Lindsey var näst bäst; hon hade 10.29. Sedan rullade de på. Men om vi säger såhär. När jag gick i mål hade vissa nästan ett helt varv kvar - och kom då ihåg att vi allt som allt sprang 4 varv. Det innebar att det var flera stycken som inte ens klarade 13-minutersgränsen. Så jag har förståelse över att coach var ganska så tokig idag också.
Efter den löpningen blev det intervaller/sprints. Övningen var en typ av idioten. Mellan varje kon var det 5 yards. Det var 5 yards till den första konen, 10 till andra, 15 till tredje, 20 till fjärde, 25 till femte och avslutningsvis 50 till den 6e. Vi skulle klara av en uppsättning av dessa sprints på under 65 sekunder och vi skulle göra allt det där 5 gånger. Jag klarade alla under 60 sekunder medan vissa inte ens klarade det under 75 sekunder.
Efter det fick vi lite mer skäll. Vi fick bland annat höra att kommer man tillbaka 8e augusti och inte klarar fitness-testerna så kan man packa sin väska och åka hem den 9e och då blir det en väldigt kort pre-season.
Kändes dock inte lika tugnt att få höra allt det höra allt det här idag eftersom jag inte riktigt behövde ta åt mig.

Annars ikväll har jag skrivit ihop min 3-sidors uppsats som ska in imorgon bitti. Jag har lektion 8.00-10.00 imorgon. Vi ska bara kolla på film så det känns ganska så skönt. Det är min sista lektion innan Spring Break. Jippi. Imorgon ska jag också prata med mamma och Oscar, eftersom jag åker till New York på fredag förmiddag. På eftermiddagen ska jag besöka gymet också. Annars har jag inte så mycket planer. Måste packa också. Men eftersom jag knappt har några kläder och definitivt inga varma kläder, så det är nog snabbt gjort.

Håll tummarna för mig också, för på fredag ska jag försöka lyckas ta mig med buss från flygplatsen i New York, in till Manhattan. Haha. Hoppas jag kommer fram.

Nu ska jag snart kolla in finalen av Top Chef.
Puss!

Lön.

Imorgon får jag lön. Haha. Jag jobbade max 10 timmar (fördelat på två dagar) hos min storebror över jullovet. Min lön landade på 900:-. Men det är faktiskt halva min biljett till NY så jag är mer än nöjd.

En dag som alla andra.

Jag har varit på gymet. Det blev 45 minuter på cross trainern och lite bål. Eftersom jag väntar mig det värsta imorgon i form av någon hemsk intervallträning så blev det ingen löpning idag.
Nu håller jag på att tvätta. Min uppsättning träningskläder är allt för liten vilket innebär att jag måste tvätta nästan två gånger i veckan. Lite småirriterande.
Kollade in några bloggar där det skrattades åt Linda Rosing. Så jag hade inte så stort val än att kolla in kanal5.se. Och det var bland det mer pinsamma jag någonsin sett. Hahaha. Förstår mer än väl vad alla menade i sina inägg.
Nu ska jag kika över matten lite mer.
Puss.

Paus.

Har tagit en paus i mitt mattepluggande och sitter på youtube och kikar runt lite. Mest Thåström och lite Håkan. Helt underbart.

Vill ha!

Hur underbart är det inte att det faktiskt är sommar snart? Åh, vad jag längtar. Långa kvällar, ljusa mornar, sol, svensk värme, blommor... Sen skulle jag inte ha något emot att gå klädd såhär i heller!






Tunika TI MO, Armband J Dauphin och väst DAY BIRGER et MIKKELSEN













Oscarsgalan

Igår var det ju förresten Oscarsgalan. Halvtittade lite från och till. Vackrast tycker jag att Kate Winslet var - som vanligt.



Grädde och mandelmassa.

Imorgon är det fetisdagen. Jag ska gömma mig under mitt påslakan (jag har inget täcke i påslakanet) och låtsas som att det regnar. Jag får ingen semla imorgon. Stackars mig. Ät några extra åt mig istället..

Sommar, sommar och sol.

Den här bikinin ska jag ha i sommar. Sol och bad. Here I come!


Njaaa...

När jag vaknade imorse var det helt igenmulet. Ganska ovanligt. Oftast är det halvmolning men sällan att det är helt grått. Men det visade kanske på vad som komma skulle.
Hade prov klockan ett. Ämnet var global issues och såhär efteråt känns det som att det gick ganska bra. En del av provet var att sätta ut några olika länder på en karta. En ganska lätt match. Jag har alltid gillat sånt. Enda sedan i mellanstadiet när man skulle kunna peka ut alla länder i Europa..
Hur som helst. Var klar snabbare än vad jag trodde och slapp stressa till träningen.
Dagens träning bestog av fitness. Visst trodde jag att det skulle bli jobbigt. Men idag hade dom nog inte riktigt tänkt till.
Sammanlagt bestog träningen av 60 sprints. Varje sprint var mellan 15 och 90 meter på ett ungefär.. Dessutom var det tidsbegränsningar som gällde. Man hade t.ex. 15 sekunder på sig att klara 90 meter. Det är väl inga problem om man bara ska springa några vändor men när det handlar om tiotals så börjar det bli lite knivigt.
För ovanlighetens skull var vår coach på träningen. Normalt får inte huvudcoacherna närvara under en viss period av vårsäsongsträningen. Men idag var han i alla fall där. Och han inledde med att skälla ut oss för att för få av oss klarade tiderna. Grejen var bara det att dessa tider var betydligt snålare tilltagna än tidigare pass. Kändes därför lite orättvist att få en massa skit när ma vanligtvis klarar av fitnessträningen utan nåra större problem. Men men..
Blev kyckling med ris och grönsaker till middag idag, och nu har jag kollat in 183 dagar på svt.se.
Imorgon har jag inga lektioner eller prov. Ska däremot plugga en massa matte. Senare ska jag prata med mamma är tanken och så ska jag ta mig till gymet en sväng.

På fredag åker jag till New York. Jippi!

Puss!


Lite omändrat.

Dagen blev lite annorlunda är vad det var tänkt. Vi kom inte iväg till stranden förrän efter 13.00 så innan det gick jag en promenad till publix och köpte grapefrukt och bananer.
Det var helt omöjligt att hitta parkering men tillslut så fick vi en plats för 15 dollar.
Eftersom det var Alexis födelsedag så hade två av tjejerna i laget bakat en tårta, och eftersom det inte var så många som kunde komma så bev det dessto mer tårta över till oss som var där. Proppmätt blev jag. Efter det spelade vi beachvolley. Jag var bara ganska dålig. Haha.
Kom inte hem förrän vid halv sju, så jag ställde in mitt gymbesök. Har ju ändå hårdträning imorgon.
Nu sitter jag och äter en sallad, läser lite bloggar och kollar in Oscarsgalan.
Puss!

Filmtajm

Ligger i sängen och äter sallad och ska precis börja kolla på en av mina absoluta favoritfilmer - Mamma Mia. Vet inte hur många gånger jag har sett den men den är så underbar så jag tror aldrig jag kommer tröttna heller.

Gymmad och klar.

Nu känner jag mig nöjd. Promenerad till Publix i förmiddags och kom tillbaka hem med havregryn, yoghurt, frukt och grönsaker. Efter det tog jag en powernap och nu har jag precis dushat. Däremellan har jag hunnit med en tur till gymet. Körde 45 minuter på cross trainern och efter det sprang jag ungefär 6,5 km på löpbandet så nu känner jag mig ganska nöjd.
Nu blir det nog bara lugnt. Tror att det blir ganska tidigt imorgon så jag ska nog bara ta det lugnt ikväll. Imorgon fyller en av tjejerna i laget, Alexis, år så vi ska till Fort Lauderdale Beach och fira henne. Ska bli härligt att komma iväg till stranden och hänga med laget på nått annat ställe än fotbollsplanen. Hoppas att folk tar sig tid att komma. Nästa vecka
är det nämligen exam week så alla, inklusive jag, har nog ganska mycket att plugga. Men en strandtripp kan man alltid ta sig tid till. Hoppas vädret blir lika fint som det har varit tidigare i veckan bara. Håller tummarna för det.
Puss!

Lördag

Det blev fruktsallad med keso igår istället. Men det funkade det med. Annars igår så var det hyfsat fullt upp med skola och träningar. Idag är det en sådan där dag när jag kan göra lite vad jag känner för. Idag idag känner jag för en 1 timmes promenad, träning på gymet, lite allmänt slappande och så ska jag prata med Oscar. Inte speciellt uppstressande alltså. Ska bli skönt.
Puss.

Iiiiiiiiiiiiiiiii.

Sitter och läser lite bloggar. I allas bloggar står det om hur dom ska spendera sin fredagskväll (som för er redan har varit, men som för mig knappt har börjat). Och överallt står det om pizza, godis, bullar, semlor och chips. Och jag blir så himla avundsjuk. Och jag vill också äta allt det där. Men jag lyckas motstå. För jag vet hur dåligt jag mår efteråt om jag skulle äta något av det där. Trots det har jag tränat över två timmar idag.. Och min middag bestog av en halv wrap innehållande lite kyckling, lite brunt ris och grönsaker. Och ändå kan jag inte unna mig något gott en fredag. Jag måste ju va körd i botten. Haha.

Maaaat.

Nu blir jag hungrig igen...




Saffranscouscous med honungsglacerade grönsaker

4 Portioner

Ingredienser:
5 dl couscous
5 dl vatten
1 förpackning saffran
1 stor rödlök
1 fänkål
1 stor aubergine
1 squash
2 paprikor
Olivolja
Salt
Peppar
2 msk flytande honung

Tillagning:
Sätt ugnen på 225 grader.
Ansa fänkålen och skala löken. Grovskär dem i bitar och lägg dem i en långpanna. Häll över lite olj och sätt in i ugnen i ca. 15 minuter.
Dela auberginen på längden och skiva den.
Ansa squashen och paprikan och skär dem i bitar. Blanda dem med de andra grönsakerna i pannan.
Häll på lite oja och honung.
Salta och peppra.
Sätt in grönsakerna i ugnen i ca. 45 minuter och vänd runt någon gång.
Grönsakerna ska ha fått färg och mjuknat.
Blanda couscous och saffran i en skål.
Koka upp vatten med lite olja och salt.
Häll vattnet över couscousen och låt stå i 15 minuter.
Rör om och bland i grönsakerna.

Trött och seg.

Idag har jag varit jättetrött. Ovanligt trött. Jag hade lektion 07.55 imorse. Sedan låg jag några timmar vid poolen i det superfina vädret och bara slöade. När jag kom tillbaka till mitt rum sen var jag helt slut. Vet inte ens varför. Så jag somnade och sov i två timmar. Brukar nästan aldrig sova på eftermiddagarna annars.. När jag vaknade pratade jag med Oscar, och insåg också att det var meningslöst att träna idag.
Håller på och tvättar nu, samtidigt som jag kolla på Top Chef.
Puss!

Orättvist!

Jag är så sjukt avundsjuk! Jag vill också ha semlor. :(



18e februari

Två lektioner idag. Trodde jag skulle somna på den andra. 1 timme och 40 minuters tråkig film i ett kolsvart rum. Då är det en utmaning att hålla sig vaken.
Tränade två timmars fotboll på eftermiddag. Riktigt kul. Och ganska bra gick det också.
Imorgon är det en lektion som gäller. Dessutom är det träningsledigt vilket innebär en tur till gymet. Annars inte mycket planerat.
Puss.

Tisdag

Lektion imorse och efter det blev det en timme vid poolen. Var på gymet på eftermiddagen också. Sedan blev det middag med några av tjejerna i laget på Davie Ale House. Åt fish tacos. Låter rätt mysko men det var i alla fall otroligt gott. Stekt fisk i tortilla med sallad, lite ost och salsa, och till det ris och black beans.
Efter det var vi på föreläsning. Det handlade om alkohol och sex, och det var länge sedan jag skrattade så mycket. Kvinnan som pratade var så otroligt rolig. Vi fick bland annat varsina små shotglas med vatten i. Sedan skulle vi gå runt och blanda vårt vatten med tre andra personer. Efter det fick varje person några droppr av ett färgämne i sin kopp. Blev vattnet knallrosa hade man smittats av HIV. Från början hade 8 personer HIV utan att veta om det, men efter att ha blandat vatten med tre personer var i rummet var 52 personer smittade.
Hon berättade också om att hon hade blivit drogat av en kille hon var hemma hos, och hur stor risken är att råka ut för liknande händelser.
Det var bara några av sakerna hon pratade om, och jag tror verkligen att hon fick folk att förstå vilka stora risker det faktiskt finns.
Det var otroligt rolig föreläsning samtidigt som det var otroligt intressant, häpnadsväckande och framför allt skrämmande.
Jag pratade för övrigt med Jackie när vi gick ifrån föreläningen och hon berättade något för mig som jag tycker är väldigt skrämmande. I Sverige är det ju gratis om man vill testa sig för könssjukdomar. I USA kostar samma sak ungefär 250 dollar om man har en bra försäkring. Det är helt sjukt. Kvinnan som föreläste berättade att var 4e person under 21 i USA har haft en könssjukdom. Och det är förståligt på sätt och vis då det ju är hutlöst dyrt att testa sig. Det är ju många som inte har råd. Så vi borde vara ganska glada i Sverige att vi har det så förmånligt som vi har det.

Bara en liten tanke sådär innan jag ska sova. För jag blev faktiskt väldigt berörd av det som sas ikväll.

Nu ska jag sova.

Puss!


Ändring.

Måste bli ändring på det här. Bloggar aldrig nu för tiden. Ska se till att uppdatera bloggen liiiite oftare n vad jag gör nu. Ska väl inte vara så svårt. Men idag har det i alla fall varit en ganska intensiv dag. Hade två lektioner mellan 10.00 och 13.45 ungefär. Sedan hade jag träning på eftermiddagen. Stenhårda intervaller + bål. Efter det har jag ätit middag och skrivit ihop en tre sidors uppsats som ska vara inne imorgon. Så nu är jag ganska mör. Haha. Imorgon är det dock inte alls lika mycket som måste göras. Har bara en lektion på morgonen. Senare ska jag på gymet också + en föreläsning på kvällen. Men det är väl ungefär allt. Blir kanske lite bok vid poolen om jag har tur.
Puss.

Nej men oj oj oj då!

Jag ska börja med att sammanfatta min dag. Promenad, inhandling av mat, gymbesök, plugg, fixat inställningar på datorn så att jag numera har ett svenskt tangentbord, pratat med mamma och sist men inte minst: Bokat en resa till New York! Weeeeeeiiiiiiii. 27e Februari till 4e Mars har jag bokat en resa till New York. Biljetten gick på nästan 1700:-men det är så himla värt det! Trodde aldrig att jag skulle komma iväg men nu får jag alltså några dagars spring break pa annan ort.
Har en gammal klasskompis och lagkamrat som liksom jag pluggar och spelar fotboll i usa. Så jag hörde av mig till henne och undrade vad hon hade för planer under dessa datum. Inga speciella sa hon och eftersom hon har ca. 1 timme med buss in till New York City så fanns det inte så mycket att tveka på. Måste bara säga att jag verkligen är överlycklig just nu. Problemet är att jag egentligen borde sova nu, men jag känner mig lite för mycket uppe i varv. Oj oj oj.
Puss


Alla hjartans dag.

Idag ar det ju faktiskt alla hjartans dag. En dag man ska fira med sina kara. Och har sitter jag pa andra sidan Atlanten. Men jag vill bara skicka en liten tanke till Oscar. Du ar varldens basta!

Pa tiden!

Nu ar det val pa tiden att jag tar tag i det har med bloggen igen. Eftersom jag har en ny dator och allt. Dock ager jag numera endast ett amerikanst tangentbord vilket innebar att de tre sista bokstaverna i alfabetet inte kommer att infinna sig i min blogg. Men ni far val ha overseede med det och gissa er till vad det star.
Den senaste veckan har bestatt av skola, traningar (mest i form av intervalltraning med var nya fitness-coach) och faktiskt en hel del sol. Far jag saga det sjalv sa har jag en helt okej farg att bygga vidare pa.
Idag har jag legat vid poolen och bara njutit med lite bra musik. Sprang 45 minuter pa eftermiddagen och har mest tagit det lugnt efter det.
Imorgon ar det fullt upp. Pa schemat star 1 timme promenad + inhandling av keso, yoghurt, brod m.m, traning pa gymet och en massa plugg. Kanns som att alla skoluppgifter vaxte i takt med att mojligheterna till att genomfora dem minskade. Det ar svart att skriva uppsatser utan nagot att skiva dem pa..
Veckan som kommer ser alltsa ut att bli allt annat an lugn och skon. Traningar i stort sett varje dag, massor att plugga, lektioner, forelasning pa tisdag kvall, middag ute pa mandag kvall osv.
Men om 5 och en halv vecka ungefar kommer Sara hit sa jag har tankt att jobba pa ordentligt nu sa jag kan ta det lite lugnare nar hon ar har. Har namligen en massa roliga saker vi ska hitta pa da.

Var for ovrigt pa en forelasning for snart tva veckor sedan. Intressant varre far man val anda lov att saga. Han som pratade var namligen en doktor vid namn Jack Kevorkian. Kanske ett namn som nagon palast kanner igen. Han var i alla fall inbjuden till skolan och det var sakert 2000 personer dar for att lyssna.

Jack Kevorkian kallas aven for "Dr. Death" . Han slapptes ur amerikanskt fanglese for ett och ett halv ar sedan efter att ha suttit dar i 7-8 ar. Dr. Kevorkian hjalpte namligen manniskor att beg sjalvmord. Under arens lopp hjalpte han 130 personer att ta sina liv genom att patientern fick trycka pa en knapp sa att nagon typ av gift injeserades. Och dodshjalp ar olagligt i USA ocksa. Men en av personerna som han hjalpte tryckte inte sjalv pa knappen utan Dr. Kevorkian gjorde det at patienten. Dessutom filmade han det han gjorde. For detta domdes han for mord av 2a graden.
Det var mycket runt omkring som gjorde forelasningen intressant. Manga manniskor lamnade arenan direkt nar han borjade prata, som i nagon form av protest.
Dessutom fick man stalla fragor till Dr. Kevorkian. Och jag maste saga att jag tycker att han hade bra svar pa manga av dem. Till exempel fragade folk om varfor han tryckte pa knappen och inte patienten. Han svarade da att det var ganska svart for patienten att gora det sjalv eftersom han va forlamad fran huvudet och ner.
Han fick ocksa fragan om att man som manniska inte valjer att fodas men man kan valja att do, och hur det gar ihop. Han svarade da att man kan ju inte valja om man vill fodas eller inte man man kan faktiskt valja om man vill do eller inte och det valet borde vara en rattighet.
Under forelasningen lag det hela tiden en amerikans flagga pa scenen. Dr. Kevorkian pratade om 14 "reger" som ett land maste uppfylla for att kallas for ett fascistiskt land och han tog bland annat upp Tyskland, Italien, Spanien och . Portugal. Han sa sedan att USA uppfyller alla dessa kriterier och efter det vande han pa flaggan och dar normalt de vita stjarnorna pa den morkbla bakgrunden finns, fanns nu istallet ett hakkors. Snacka om ett det livade upp stamningen dar inne. Folk blev som tokiga.
Sa over all var det en upplevelse.

Nu svamlar jag en massa, men det borjar narma sig bed time.
Puss!


6 manader.

I fredags var det 6 manader sedan jag och Oscar blev tillsammans. Tiden gar sa himla fort.


<3

En liten liten uppdatering.

Har fortfarande ingen dator. Det ar darfor jag inte bloggar. Det ar ocksa darfor som det inte ar nagra prickar over dom bokstaverna som normalt borde ha prickar.
Ska kolla pa en nya dator i helgen. For guuud sa jobbigt det ar att inte ha nagon dator. 45 nya mail nar man loggar in och inte hanger jag med att lasa all bloggar som jag brukar folja. Hur ska det ga nu nar jag inte vet om Blondinbella har varit pa nagon ny kandisfest eller inte.
Vad har jag haft for mig dom senaste dagarna/veckan da? Hm.. Tranat har jag gjort. Pluggat lite. Promenerat en hel del. Kollat en massa pa sasong 5 av One tree hill, spillt makrill i tomatsas i sangen (rekomenderas EJ!), kollat basket, handlat mat, haft lektioner m.m. m.m.
Snart ska jag trana igen. Sa det ar dags att dra pa sig andra klader.
Om 6 veckor kommer Sara hit. Jippi!
Puss.

Information.

Jag och min mamma pratade har om dagen. Jag sa att min dator var lite seg. Mamma fragade om den holl pa att braka ihop. Men nej da. Den ar ju alltid seg. Nagra timmar senare slocknar den. Och nu har jag ingen dator langre. Kuuuuuul. Och notera ironin i det dar sista.
Sa nu vet ni varfor jar inte skriver nagot. Det ar inte for att jag har varit bortrest, legat pa sjukhus eller last mig ute.

090203

Tisdag idag. Lektion imorse. Gick sedan och fick en stämpel på mitt CSN-papper så nu är det ivägskickat.
Har promenerat en hel del idag. Hade träningvärk efter gårdagens träning så det var skönt att komma ut och gå en och en halv timme. Gick till Publix bland annat. Inhandlade lite vindruvor och en minifruktsallad.
Har precis ätit middag. Sallad, smörgås med keso och till efterrätt blev det fruktsalladen. Grymt god var den. Vattenmellon, vindruvor, ananas, såndär orange melon och jordgubbar.
Har kollat in Andra Avenyn också. Haha. Kan inte låta bli. Satt och skruvade på mig ganska mycket. Som vanligt när jag kolla på tv eller film och dom gör idiotiska saker.
Ska plugga lite matte nu och försöka komma isäng i en bra tid sen.
Puss!

It's raining men.

Nej inte riktigt. Men det regnar faktiskt regn ute! Ser man på maken. Kan inte minnas när det regnade här senast. Det är molningt ganska ofta, men att det regnar är inte alltför vanligt. Spännande.

Jadå..

Det blev inte riktigt så jobbigt som jag hade trott att det skulle bli idag. Gick upp före 7 imorse, åt frukost och pluggade matte. Min mattelektion började faktiskt inte förrän 10.00 så jag tyckte jag var ganska duktig som gick upp mer än 3 timmar innan jag skulle sitta i klassrummet. Matten höll på fram till 10.50, sedan gick jag och fick mitt CSN-papper påskrivet. Dock hade dom ingen stämpel så imorgon måste jag ut på jakt efter någon som kan stämpla mitt papper.
Blev lunch efter det och sedan var det dags för lektion igen. 12.00-13.40 hade jag global issues. Skyndade mig tillbaka till mitt rum eftersom jag skulle träna 14.30. Men då kom Jackie och knackade på dörren och sa att den första träningen var inställd men att vi ska köra den på onsdag istället. Så då fick jag 45 minuter extra på mig att andas lite.
15.15 var jag i alla fall ute vide planen. Vår assisterande tränare Samantha var där och vi började med lite jogging och några olika styrkeövningar som uppvärming.
Efter det blev det lite fitness. Dagens uppgift var en så kallad stege.
Vi ställde upp på kortlinjen och sedan skulle man springa 30 yards (~25 meter i runda slängar). Först skulle man springa 1 vända (alltså till 30 yards linjen). Nästa gång skulle man springa 3 vändor (alltså upp till 30 yards linjen, tillbaka, och upp till den linjen igen). Sedan skulle man springa 5 vändor, efter det 7 vändor, sedan 9 vändor och tillslut 11 vändor. Sedan var det samma sak en gång till fast "åt andra hållet", dvs. 9 vändor, 7, 5, 3 och 1.
Riktigt jobbigt men samtidigt väldigt skönt tro det eller ej! Kände ändå att jag inte har tappat allt sedan i höstas. Vissa däremot gick det lite tyngre för.

Efter att vi hade sprungit körde vi en del 2 mot 2 och 1 mot 1. Sedan blev det lite bål och på slutet spelade vi 6 mot 6. Känns grymt bra att vara igång igen. Nu är det träning ungefär samma sak igen på onsdag. På torsdag kommer det hit någon tjej igen som ska provträna, så då blir det förmodligen en mer vanlig fotbollsträning.
Efter träningen blev det en sallad och nu har jag gjort det plugg som behövdes gör. Jippi!
Puss.


Trööööött.

Orkade inte skriva något igår. Gick och handlade på förmiddagen. Fruktansvärt tungt var det men jag lyckades ändå ta mig hem från Publix. Pratade med både mamma och Oscar senare. Skönt att få höra lite svenska. Haha.
Pluggade dessutom järnet igår. Matte. Men det var så fruktansvärt många tal så det tog hur många timmar som helst. Ska dessutom fortsätta nu. Men gick ändå helt okej.
Idag är det en av dom mest fullspäckade dagarna hittills. Ska plugga matte nu innan jag har mattelektion. Efter mattelektionen ska jag äta lunch och gå och be att få ett papper från CSN påskrivet. Efter min korta lunchrast är det global issues i en timme och 40 minuter. Sedan måste jag skynda mig till mitt rum och byta om innan jag har träning 14.30-15.30. Då är det individuell träning vilket innebär att vi är ungefär 3-4 stycken som ska träna. Några andra har sin individuella träning på onsdag eller på fredag. Efter den träningen har vi kondition och förmodligen lite fotboll också, med laget 15.30~17.00/17.30. Efter det är det väl tänkt att jag ska hinna äta lite middag innan jag måste plugga lite igen.
Fullt upp med andra ord.
Puss.

Som det ska vara.

Idag var det sånt där väder som det alltid borde vara här i Florida men som det faktiskt sällan är. För det mesta är det ganska molningt här men idag var det klarblå himmel. Dessutom så var det inte speciellt varmt utan bara behagligt. Låg vid poolen några timmar på dagen. Lyssnade på musik och började läsa första Twilight-boken, vad den nu heter. Spännande är den i alla fall.
På eftermiddagen blev det 45 minuter kondition på gymet.
Annars finns det inte så mycket att säga. Har varit en väldigt lugn och skön dag. Sånna dagar behövs ibland.
Puss.

RSS 2.0