Och det fortsätter...

Känner mig inte helt jättefräsch. Världens snuva. Men febern är i alla fall borta. Äntligen.
Mamma damsuger vardagsrummet, gnäller över hur soffan ser ut och säger att jag inte får ligga där mer nu. Kanske lika bra det. Har tröttnat. Funkade väl första dagen, men jag skulle heöst bara vara helt frisk nu. Skulle behöva ut och springa..
Men idag blir det ännu en lugn dag. Har hoppat över jobbet. Springa i trappor halva dagen känns inte aktuellt. Och jag som skulle kolla på bandy idag när Sirius tar sin 8e raka seger. Men det känns inte aktuellt att stå i -10 på Studenternas heller... Tyvärr.
Men jag och Oscar ska i alla fall ta en liten tur downtown. Ska kolla om jag möjligtvis skulle kunna hitta något fint på rean. Möjligtvis. För jag ser inte chanserna som så stora, och inte heller har jag något större lust att spendera mina pengar.
Men den som lever får se.
Puss.

Vill icke vara sjuk!

Är alldeles för seg för att sitta vid datorn och blogga. Har nästan 39 graders feber, ont i halsen, snuva och världens äckligaste hosta. Känns som jag ska hosta upp lungorna.
Ändå har jag vart ute och rest idag. Eller rest och rest förresten. Men hela familjen har varit och ätit julmat hos mormor tillsammans med moster, två kusiner + en flickvän och morbror. Lugnt och skönt var det. God mat och lite allmänt slappande.
Tanken var att jag skulle börja jobba 07.00 imorgon bitti på posten, men jag har ringt mig sjuk så förmodligen får jag väl tillbringa morgondagen på soffan. Känns sådär, nu när det bara är en vecka tills jag åker tillbaka. Dessutom har Gäddan åkt till Sälen. Usch för mig och kul för henne.
Men igår bokade hon i alla fall sin USA-resa. Den 25e mars till 2a april får jag alltså fint besök av min favorit-fisk. Dessutom lyckades vi fixa en resa för under 5000:- till henne, vilket inte gör saken sämre.
Nu ska jag ta bort mitt smink och sedan lägga mig på soffan och fortsätta plågas framför Sagan om de två tornen.
Puss!

Det här håller inte.

Jag är så sjukt dåligt på att uppdatera bloggen. Har inte satt min fot här sedan julafton.
Men jag kan väl börja där. Julafton var lite väl hektisk för min smak. Blir kanske så när man har kusiner på 7 och 9 år, och en brorsdotter på 2 och ½ som bestämt hävdade när tomten frågade om han hade kommit hem till Meja, att hon faktiskt var Pippi och inte Meja.
Julmaten var god. På min tallrik låg det mest sill och lax, så näringsmässigt blev det mer än knäck och allt annat julgodis. Inte mycket julgodis över huvudtaget faktiskt.
Några små julklappar blev det också. Ungefär 1200:- i dollar, 1000:-, en Dior-parfym, en superfin axelbandsväska i skinn, örhängen, en sjal, 4 böcker och några småsaker till.
På julaftonskvällen bra det sedan av till Oscar.
Juldagen spenderades i soffan. Efter det bar det av till Oscar igen. Taggade igång med lite bra musik och efter det tog vi en taxi hem till en av hans vänner. En riktigt trevlig förfest. Ungefär 20 personer. Dock var jag den enda tjejen. Haha. Efter tio promenerade vi bort till Gillet där vi hade bort och sedan fortsatte kvällen med mycket trevligt folk. Vid två-tiden gick jag, Oscar och Elin Mattsson till BK (Burger King) hahaha för att hälsa på Sara "Gäddan" Gedin som hade fullt upp med att sälja hamburgare. Sedan blev det en taxi hem.
Igår var jag ute och promenerade med mamma en dryg timme i det vackra vädret. Sedan gick jag hem till Oscar. Där serverades det spagetti och köttfärssås. Sedan blev det chokladglass på soffan innan min sista julklapp för i år skulle utdelas. Oscar släpade med mig på en promenad där jag efter en stund fick finna mig i att ha en halsduk över hela ansiktet. Hamnade gjorde vi i alla fall tillslut på Hotell Linné. Supermysigt.
Det tråkiga är bara det att jag redan igår kväll började känna mig lite hängig, och idag sitter jag här med feber, ont i halsen och världens värk i bröstet. Kan knappt andas och definitivt inte hosta. Fast att jag skulle bli sjukt kom väl kanske inte som en chock. Så idag rök min tilltänkta löprunda, bowlingen som var inplanerad och min middag med Sara och Linnea. Och imorgon åker Sara till Sälen å nu kommer jag inte få träffa henne innan jag åker tillbaka till Florida igen. Men ikväll ska vi i alla fall boka flygbiljetter till henne, så i Mars kommer hon och hälsar på mig! Längtar!
Nu ska jag duscha så jag kan lägga mig och kolla på Sagan om ringen eller Beck senare.
Puss!

God jul!

Idag är det julafton. Ska snart ta och börja fixa i ordning allt. Efter det bär det av till storebror i Uppsala Näs. 14 personer blir vi. Jag, mamma, pappa och Viktor. Min storebror, hans flickvän Maria och lilla Meja. Mormor. Min morbror Leif och min kusin Robin. Min moster Stina, hennes man Lasse och mina kusiner Anton och Julia.
Åh så jag har längtat och sett fram emot den här dagen.
Så nu har jag inte tid att sitta här längre.
GOD JUL!

Min tumme gör ont.

Har ont i mina tummar. För idag har jag skrapat bort klistermärken från maskiner i 5 timmar. Sådär lagom kul. Men nu är jag i alla fall hemma och ska inte göra mycket alls. Och ikväll ska vi klä julgranen och jag är sååå lycklig! Haha.
Har föresten fått alla mina betyg nu från min första termin. Fick A i skrivkursen, B- i political science, B+ i eraly western history, B- i american history och B i geografi. Så mitt GPA (Grade Point average) blev 3.14. Supernöjd är jag, för jag hoppades verkligen att jag skulle ha mer än 3.00.
Trevlig kväll.
Puss.

4e advent.

Idag har jag haft sådär fullt upp som vanligt. Gick upp och sprang en timme vid tio-tiden. Blev en runda runt gamla uppsala med omnejd. Efter det kollade jag in när Zaine vann 500 000:- på triss på tv4. Kul för honom!
Efter det bar det av till jobbet. Sorterade en massa post mellan halv två och fem. Efter det jobbade jag över en timme, så jag var hemma strax efter 6. Då var Linnea redan här, och en stund senare sök Sebban upp. och efter det kom Sara. Sedan blev det pizza, sing star och lite julklappar. Men eftersom jag inte förväntar mig allt för många julklappar i år så öppnade jag bara en av de 4 paketen som jag fick. Resten blir det till att öppna på julafton. Sedan blev det mys på soffan men eftersom alla skulle upp och jobba imorgon så försvann de tyvärr väldigt tidigt.
Nu ska jag också gå och lägga mig så jag orkar jobba imorgon hos storebror min.
Puss.

Dåligt dåligt!

Har varit sjukt dålig uppdatering på bloggen de senaste dagarna. Tur att ändå ingen läser den. Haha.
I onsdags träffade jag Elin på eftermiddagen. Blev fika på Storken, och faktiskt ingen shopping överhuvudtaget! Annars har jag hjärnsläpp. Kan verkligen inte komma på vad jag gjorde mer i onsdags. Men i torsdags jobbade jag i alla fall. Började vid kvart över åtta hos bror min. Fick ta bort klisterlappar på en massa maskiner, för dom ska klistra dit lappar där det står Ramirent istället. Fick så sjukt ont i tummarna och så brände jag mig på varmluftspistolen också. Så går det när man ska jobba och svara i telefon samtidigt. Slutade i alla fall strax efter ett och cyklade hem och duschade. Efter det blev det julbak hemma hos Oscar. Började med att vi insåg att vi hade glömt saffran när vi skulle baka lussebullar. Sedan hade vi inget bakpulver eller vad det nu va man skulle ha när man gjorde knäcken, så den blev grymt god men hade ingen lust att stelna. Skorstenen på pepparkakshuset blev ganska snett också, men i övrigt blev det sjuuuukt snyggt! Jag och Oscar kaklade helva huset i non-stop. Haha. Efter det blev det kyckling och ris till middag med Oscars lillebror och Sara "Gäddan" Gedin. Åt dessutom ungefär 7 lussebullar på egen hand. Vid tolv-snåret anlände vi väl sedan till ett fullproppat Escobar. Men det va otroligt kul att träffa en massa människor igen som jag inte sett sedan i somras.
Fredagen blev lugn. Åkte hem till storebror bland annat och fick träffa Meja för första gången sedan i Juli. Hon sjöng julsånger hela tiden så nu kan jag ju inte vara i annat än i julstämning. Hon önskade sig desutom en blå jacka och en morot i julklapp. Hm...
Igår vaknade jag och Oscar alldeles för sent för att det skulle vara okej. Sprang upp ur sängen och gick hem till mig och åt lite. Sedan blev det julklappsshopping på stan. Sjukt effektiva! Det var bara en affär vi gick in på som vi inte köpte något på. Så nu är jag nästan färdigshoppad. Och ännu finns det lite pengar kvar.
Igår kväll blev det sedan en jättegod middag hemma med familjen och Oscar. Ris med räkor och sallad. Efter det trakade jag över till Anna, Jenny och Helena, som numera bor cirka 3 minuters promenadväg bort. Skönt! Mamma kom förbi också så vi kom inte därifrån förrän vid tolv-tiden. Ändå kunde jag inte sova i morse. Vaknade tjugo i sju av mardrömmar. Så det fick bli frukost istället. Om någon timme ska jag ut och springa. Har ju inte tränat sedan i tisdags! Hemskt dåligt! Men jag är så upptagen hela tiden! Haha. Sedan börjar jag jobba på Posten kvart i två idag, och sedan ska jag direkt hem till Gäddan i Sunnersta. Fullt upp idag också.
Imorgon ska jag också jobba. Fast imorgon är det hos brorsan som gäller igen. Ingen rast och ingen ro.
Nu ska jag göra lite nytta.
Puss! 

Upptagen.

Jag är så otroligt uppbokad hela tiden. I måndags bakade jag ju med min famor. Och igår träffade jag Sara och Linnea på stan. Handlade en mössa och en tröja till mig själv och även min julklapp till Oscar. När jag kom hem blev det en löptur på 45 minuter med pappa. Så otroligt grymt härligt att slippa löpbandet! Efter det åkte jag hem till Oscar. Låg på soffan och tittade på Titanic. Älskar verkligen den filmen!
Idag ska jag och mamma ner på stan runt 13.00. 15.00 ska jag träffa Elin och fortsätta traska runt där nere. Men annars blir nog kvällen ganska lugn. Ska jobba imorgon hos storebror min, med att byta klisterlappar på massa maskiner. Spännande. Haha. Efter det imorgon ska jag hem till Oscar och baka. Ska bli pepparkakshus bland annat. Sedan imorgon kväll blir det utgång för mig och Sara på Escobar. Har ju inte varit ute i Uppsala sedan början på augusti så det ska bli sjukt kul!
Fredag är planerna att jag ska ner på stan igen och träffa min barndomsvän Sara. För att inte krångla till det så kan jag upplysa om att dessa två Saror är olika personer. Hur som. Efter att jag har träffat henne på fredag ska jag nog hem till Meja. Har inte sett henne på så många månader och jag tror inte att hon kommer känna igen mig. Men jag får väl vänta och se. Se skulle jag vilja gå och kolla på Sirius-Sandviken på fredag kväll också. Enligt VP-Anna är det desutom gratis inträde. Är bara orolig för att jag kommer frysa ihjäl. Det är allt bra kallt i det här landet!
Puss.

Heeeemma!

Nu är jag hemma. Äntligen. Det är verkligen helt underbart! Kom till Arlanda i lördags klockan 10.00. Resan gick över förväntan. Kom hem tidigare än vad jag trodde. Dessutom visade dom Mamma Mia på flyget. Underbar film. Men sova kunde jag inte. Vilket betydde att när jag gick och la mig på lördag kväll hade jag vart vaken i nästan två dygn. Ändå var jag inte jättetrött. Eller också var jag övertrött.
Hur som helst så fick jag med mig alla väskor och inte hade jag någon övervikt heller så det var lyckat.
Lördagen spenderades annars till att äta lunch hos farmor och farfar, hänga lite i Diös, äta middag hemma med familjen och Oscar och lite mer hängande i Diös. Somnade som en stock sen.
Söndagen tillbringade jag också i Diös. Sen åkte jag hem till Oscar och somnade vid halv nio. Haha.
Idag har jag bakat med min famor. Olika bröd, kakor och knäck. Orkar nog ingen middag ikväll! Imorse tränade jag ju också förresten. Skickade ett sms igår till Magnus Wikman så idag blev det ett pass i Diös med några av killarna på elit. Bland annat bror. Riktigt kul var det. Lite ringrostigt kanske.
Imorgon ska jag träffa Linnea och Sara på stan. Och sen på eftermiddagen ska jag ut och springa. Ska bli så skönt att få springa ute och slippa löpbandet!
Nu ska jag ta tag i mitt liv.
Puss.

Sweeeeeeeeden.

Om knappt en och en halv timme åker jag till flygplatsen! 16.01 går planet från Fort lauderdale till Atlanta i Georgia. Den biten tar 2 timmar ganska exakt. Sedan har jag 2 timmar på mig i Atlanta innan planet till Arlanda går 20.00. Atlanta till Arlanda är en resa på 9 och en halv timme ungefär, vilket betyder att jag kommer vara framme i Sverige 11.20 svensk tid eller 05.20 amerikansk tid. Hoppas bara att jag inte går vilse i Atlanta. Lätt hänt! Helt gigantiskt. Och så måste jag bära mina väskor i Atlanta också för att själv placera dem på ett annat band. Vilket inte kommer bli lätt. Ska liksom bära runt på över 50 kilo själv. Tänk om jag måste springa. Sjukt bra träning.
Nej, men en liten flygtur är väl inget att vara nervös för. Haha.

Nervös!

Usch. Jag är sjukt nervös nu. Blev det helt plötsligt. Kan definitivt inte sova. Tänker bara på vad som skulle hända om tullen får för sig att öppna mina väskor och hittar en canada goose-jacka, ett north face-tält, kläder, julklappar, bilprylar osv. Och tänk om mina väskor väger 50 kilo styck istället för de tillåtna 22,5 kilona? Ve och fasa. Här ligger jag och skrämmer upp mig själv. Men det är ju snart jul så tullen borde va på gott humör. Det är jag i alla fall.
Puss.

En termin.

Så var jag klar med min första termin av college. Sista provet ikväll gick sådär. Var mycket mer komplicerat än vad jag hade väntat mig. Kan kanske bero på att vår professor himself är lite halvkonstig och gärna gör som han själv känner för. Men men. Känns skönt att vara klar med allt i alla fall.
Sista natten i rummet nu, innan det blir tre härliga veckor hemma i sverige. Here I come.
Puss.

Britney.

Måste bara passa på att säga det till er som inte har lyssnat in Britney's senaste låt circus - Gör det nu!
Puss.

Sista dagen.

Kom nyss tillbaka från gymet. Ytterligare 9,8 km. Känns skönt. Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Helt igenmulet ute, och rykten säger att det ska bli åska. Skulle inte bli förvånad med tanke på hur kvavt det är.
Ikväll har jag min andra och sista exam. I political science. Ska kolla över mina anteckningar en gång till innan lektionen. Sedan ikväll måste jagt tvätta också. Och packa ihop det sista. Även om jag måste va ärlig och erkänna att väskan redan har varit i stort sett färdigpackad en vecka nu. Eller väskorna kanske jag ska säga. Jag har ju två...
Imorgon 16.01 går mitt plan från Fort lauderdale. Hoppas att allt går enligt planerna så jag kommer hem i tid.
Nu ska jag duscha.
Puss.

Mätt som en plätt.

Kom precis hem från middagen hemma hos Morgan. Hennes familj är supergullig och jättenormal. Haha. Dom har ett jättefint hus, som var pyntat till tänderna utvändigt. Det var de flesta av husen i området. Lampor överallt och lysande renar och tomtar och jag vet inte allt.
Till middag blev det steak. Riktigt gott var det. Så nu är jag så mätt att jag varken kan sitta eller stå. Ska lägga mig och kolla lite film nu, och drömma om min resa om två dagar.
Puss.

Middag.

Ska strax på middag hemma hos Morgan.
Puss.

Onsdag.

Idag har jag verkligen inte gjort mycket nytta. Men det kommer. Ska ta tag i mitt pluggande om ett tag.
Det enda jag har gjort idag är... Sprungit 9,8 km på löpbandet. Men det är allt. Men det är alltid något. Haha.
Puss.

Segt.

Idag har det varit en ganska seg dag. Fick min blåsa kollad i morse. Såg mycket bättre ut. Så imorgon kan jag nog träna igen. Efter det låg jag ute vid poolen en stund. Vädret var jättefint först men det mulnade igen efter en stund. Men ändå varmt och skönt. Shorts och linne räcker och blir över fortfarande.
Eftersom jag inte kunde träna och inte hade något att plugga heller så har det varit ganska långtråkigt idag. Dom flesta andra har så himla mycket att plugga istället. Har kollat in musikalfilmen Dreamgirls med bland annat Eddie Murphy och Beyoncé. Ganska bra faktiskt.
Om en dryg halvtimme är det smoothie-dags två våningar ner. Ska väl gå dit och se om det finns något gott.
Puss.

Favorit i repris.

Klockan 16.00 infann jag mig hos doktorn. Han började med att spruta ner min tå med någon spray som var alldeles för kall för att det skulle va skönt. Efter det så skar han i blåsan för att han skulle få ut det som var innuti. Det gjorde dock fruktansvärt ont så jag kollade definitivt inte vad han gjorde. Sen fick jag fina plåster på såren (fyndigt!) och ett recept på antibiotika. 4 piller om dagen i 10 dagar. Det coolaste är att pillren är knallröda små kapslar som ligger i en sådan där orange burk som dom har på amerikanska filmer. haha.
Nog om detta. Annars idag har jag skrivit mitt historieprov och inte gjort så mycket mer. That's it. Imorgon ska jag tillbaka till doktorn och byta plåster och så. Sen hoppas jag att jag ska kunna träna. Längtar.
Puss.

Inget skämt.

Min stortå är inget skämt. Gick till våran Athletic trainer Dustin och bad honom kolla på den. Han blev väldigt imponerad över hur jag hade lyckats skapa något liknande. Sedan gick han och hämtade en kille till som kollade på den. Tillslut kände jag mig som en apa på zoo när det stog ungefär 10 personer runt omkring mig och sa wow. Dessutom va 3 av dem doktorer. haha. Har fått en tid klockan 16.00 nu, så ska dom göra något åt den. Spännande värre. Det värsta är val bara nu att jag förmodligen inte komma kunna besöka gymet idag. Aj då.
Puss.

Team-dinner.

Tillbaka från lagmiddagen och julklappsutdelning. Jag fick 3 filmer i julklapp. Inte så tokigt. Till middag blev det tyvärr inte den japanska restaurangen som det var tänkt från början, men jag åt i alla fall tillslut tortellini med tomatsås och vitlöksbröd. Så nu är jag proppmätt och behöver inte äta på en vecka minst. Haha.
Ska plugga det sista till min historieexam imorgon. Måste läsa på om amerikanska inbördeskriget.
Blåsan på min tå gör ont så jag förstår knappt hur jag ska kunna springa imorgon. :(
Puss.

Söndag.

Jag och Lindsey åkte och handlade lite saker på Super Target igår. Ett gigantiskt ställe där du verkligen kan köpa allt du behöver. Jag köpte ny mascara och några andra småprylar. Lindsey köpte en tröja, stövlar och lite smått och gott. Själv var jag sugen på att köpa en ljusslinga formad som en ren. Skulle passa perfekt på ballkongen hemma.
Dessutom köpte vi julklappar som vi ska ge bort idag. För ikväll har vi middag med laget och så ska alla ha med sig varsin julklapp, och sedan får man se vad man får för julklapp tillbaka.
När vi kom tillbaka från shoppingen igår hade jag sådan fruktansvärd huvudvärk. Försökte kolla lite på Harry Potter på tv men somnade som en stock strax efter halv elva.
Idag har jag legat 2 timmar vid poolen och pluggat historia. Efter det mulnade det igen, så nu har jag varit och sprungit 9,8 km på löpbandet.
Har dessutom fått en gigantiskt blodblåsa på stortån. Den täcker ungefär hälften. Och tyvärr överdriver jag inte. Vågar knappt titta. Vart ska detta sluta?
Puss.

Träningsvärk.

Min träningsvärk håller på att ta kål på mig. Kan knappt gå i trappor. Men klarade i alla fall av att springa drygt 6 miles på löpbandet. (Ungefär 9,8 km). Känns otroligt bra.
Ikväll blir det filmkväll för mig själv igen, och även en del pluggande av amerikans historia inför min exam på måndag förmiddag.
Nu ska jag duscha.
Puss!

Njutbart.

Har legat och njutit vid poolen några timmar idag. Superhärligt. Men nu har det mulnat igen. Passar ganska bra, för nu ska jag ta mina trötta ben med mig och gå till gymet. Har träningsvärk efter igår och jag måste säga att det känns gaqnska så bra.

Ett par mysiga låtar bjuder jag på också. Enjoy.
Puss.

http://www.youtube.com/watch?v=W0Xh386wHag

http://www.youtube.com/watch?v=-qBXD4Kws0k

Lite lite lite.

Mina ben var så trötta idag så jag skippade gymet. Det fick räcka med lite styrka med laget.
Hade historia en stund i morse. Kollade klart på filmen Glory. Kunde inte riktigt kolla för de bara dödade varandra hela tiden. Men lektionen blev lite kortare än vanligt, och efter det blev det ungefär en timme vid poolen. Vädret var ganska fint idag men jag hoppas att det blir ännu bättre imorgon och på söndag.
Har precis gjort klart min take home exam i early western hyistory nu, vilket betyder att jag är klar med den kursen också, liksom skrivkursen. Känns så otroligt bra. Inte minst med tanke på att jag nu inte behöver känna panik över att hinna med allting. Nu har jag gott om tid. På måndag förmiddag har jag mitt slutprov i amerikans historia och min exam i political science är inte förrän på torsdag kväll. Perfekt. Kommer hinna med att både plugg, träna och ligga vid poolen om vädret är fint.
Nu ska jag ha filmkväll för mig själv. Hade såklart vart bättre med sällskap men jag har inget så det får duga med mig själv.
Sen har jag börjat kolla på Pelle svanslös-kalendern på youtube. Supermysig. Kan helt klart rekomenderas!
Puss.

Jag lever.

Jag överlevde lektionen. Tro det eller ej. Det innebär att det nu bara är en vanlig lektion och två lektioner med prov kvar. Allt skolarbete som nu återstår innan jullovet är en exam i american history, en take home exam i early western history och en exam i political science. Kunde ha varit mer men jag har varit så duktig med att färdigställa alla andra uppifter att dessa nu är de enda som återstår. Mycket nöjd känner jag mig även om jag vet att det fortfarande är väldigt mycket kvar att plugga. Men imorgon är det en vecka tills jag åker hem, så lite motivation finns det ändå.
Och imorgon är det fredag. Vilket innebär helg. Underbart. Har historia 50 minuter i morgon bitti. Sen hoppas jag på lite häng vid poolen om vädret tillåter. Om inte annat så ska lördag och söndag mestadels bestå av sol. Jippi. Behöver det innan jag åker hem till kalla sverige. Annars imorgon har vi styrka med laget och innan dess ska jag ha hunnit med min dagliga löpning på löpbandet. Kvällen blir lugn för min del. Ska göra min take home exam har jag tänkt, då jag måste plugga annan historia resten av helgen, och gärna vill bli av med så mycket som möjligt.
Nu ska jag kolla lite roomservice på kanal5.se innan jag ska sova.
Puss.

Torsdag 4e december,

Nu känner jag mig sådär nöjd med mig själv. Var lite småseg efter lunchen och så, men istället för att sova tog jag tag i mig själv och gick till gymet. Blev drygt 9,5 kilometer på löpbandet och nu känner jag mig mycket piggare. Ska fortsätta plugga nu. Har bara en sida kvar på min uppsats i political science som ska in ikväll. Fasar dock inför lektionen. Vår lärare pratar verkligen oavbrutet i 4 timmar. Och så gäller det att vara koncentrerad hela tiden så man inte missar något. Vår slutexam nästa torsdag är även så att alla som vi har gått igenom under kursen kan dyka upp, så då är det ju bra om man har någorlunda bra koll på vad vi har diskuterat. Tror att jag har det. Men man vet aldrig.
Nej, nu måste jag skriva klart innan jag ska prata lite med Oscar.
Puss.

I sängen.

Ligger i sängen och det är alldeles kolsvart i rummet. Och äntligen börjar ja bli lite trött tror jag.
I morse hade jag amerikans historia. Vi kollar på en film om the civil war. Glory tror jag att den heter. Hur som haver. Efter lektionen blev det faktiskt en timme vid poolen innan det mulnade igen. Men superhärligt var det faktiskt.
På eftermiddagen hade vi träning. Först lite styrka och sen lite fotboll. Bland annat 1 mot 1. Utan benskydd. Ajaj. Har inga smalben kvar. Bara blåa bulor. Men det var kul att få springa av sig lite på nått annat ställe än på löpbandet. Det ska dock besökas imorgon eftermiddag igen.
Efter träning hade jag en lite stund på mig innan min andra historielektion för dagen så jag passade på att maila in en av alla mina tusen uppgifter. Sen vare det dags att gå till lektionen. En dryg timme om reformation och sånt där. Men sista lektionen i kursen. Jippi. Allt som återstår där är nu en take home exam.
Efter lektionen gick jag tillbaka till mitt rum. Har nu skrivit klart 2 av 4 sidor på min uppsats som ska in imorgon kväll. Handlar om regeringen i Vitryssland. Gäsp.
Annars imorgon förrutom ett besök på gymet så är två lektioner inplanerade. Den sista lektionen i skrivkursen på morgonen. Och där är jag redan färdig med alla uppgifter! Skönt som sjutton. Och imorgon kväll är det den värsta stunden på hela veckan. 4 timmar political science. Men det är bara att plåga sig igenom det också. Ska försöka hinna med lite plugg mellan varven också. Och prata lite med Oscar. Dagens höjdpunkt.

Nu ska jag sova. Det är en dag imorgon också.

Puss.


Tips från coachen.

Den hår låten tipsade min lillebror mig om. Enjoy.


http://www.youtube.com/watch?v=ZZdhFhcsuPI

Blääää.

Jag är såååå uttråkad! Pluggat har jag gjort. Vill vara hemma. Vill umgås med mina vänner istället för att sitta här och bara försöka få tiden att gå.
Och inte är jag trött heller. Typiskt. Annars hade jag ju alltid kunnat roa mig med att sova. Men nehej.
Jaja.
Puss.

En bra känsla.

Blev 45 minuter på löpbandet på eftermiddagen idag också. Känns väldigt bra efteråt.
Har dessutom tagit tag i berget av tvätt. Känns bra att va klar med det också.
Om en timme ska jag till study hall. Ska skriva lite på en av alla mina uppsatser.





"Nu är det lika långt till stjärnorna, som stjärnorna till dig."
Håkan Hellström

Krangel.

Bloggen har kranglat. Men det tror jag att den har gjort for de flesta..
Lika gratt ute idag. Helt vardelost. Men jag har mycket att plugga sa jag ska nog kunna roa mig anda.
Blir en tur till gymet senare. Precis som igar. Sen har jag study hall ikall ocksa.
Puss.

Och här kommer några fler..

Några bilder där jag också syns. Haha.
Puss.


Jag ute på paddlingsutflykt.


Jag äter turkey och mashed potatoes.


Jag och Lindsey.


Kimberly. Såhär varmt var det att campa.

Helgen i bilder.

Känns ganska skönt att vara "hemma" igen. Har ätit makrill i tomatsås, gröt och frukt. Lite bättre än marshmallows och chokladkakor.
Här kommer i alla fall några bilder från helgen. Förmodligen fler senare.
Puss.

Vår kära campingplats i Fish eating Creek.



Här tillbringades tre nätter.



På dagarna var vädret helt underbart.



Lindsey på den lilla sandstranden.


En liten alligator. Den ser större ut på bilden än vad den egentligen var.


Gruppbild mitt ute i skogen på en strand.



Lindsey posar på ett av alla häftiga träd.



Lindsey, jag och Lindseys syster Kimberly paddlar.
Förmodligen en alligator i sikte.



Gamarna bara väntade på att vi skulle dö.



Träden som kantade vår väg.



Vår brasa.



Lindsey och hennes bror Bradley.



Lindseys syster Kimberly i vinterjacka.



Lindsey vid elden.



Thanksgiving. Vår turkey.



Dags för Thanksgiving dinner.

RSS 2.0