Tampa away.

Igår var det Tampa borta som gällde. De är regerande National Champions och dessutom en av våra större rivaler så visst var det en otroligt viktig match. Vi borde ha avgjort i första halvlek där vi hade det mesta av spelet. Så blev det inte och istället kunde Tampa avgöra när det var en kvart kvar av andra halvlek. Så var det med det. 8 timmars bussresa för att förlora. Aldrig så vidare kul. Inte var jag något vidare bra heller och inte fick jag spela något vidare mycket så det gjorde ju inte saken bättre heller.
Idag är det Rosh Hashana. haha. Jag vet inte vad det är men det innebär i alla fall att det inte är några lektioner. Så idag ägnar jag mig åt att plugga, springa lite på gymet, tvätta och ha study hall. Oj så kul. haha.
Imorgon och på torsdag är det träningar, sen är det match på fredag igen. Mot Flagler College. Inte två förluster i rad inte. Nu ska jag fortsätta med min uppsatts om kvinnas roll i det antika Rom. Spännande värre.
Puss!

Weekend.

Igår spelade vi match mot Thomas University. En fin 3-0 seger där bollinnehavet var ungefär 95-5 till oss. Jag gjorde dessutom min bästa match hittills. Fick spela forward, fick mycket speltid och gjorde även mitt första college-mål. Hela laget fick beröm efter matchen. Efterlängtat.
Efter matchen kollade vi på när killarna besegrade Thomas University med 4-3. Sen blev det tidigt sänggående eftersom det var träning/matchgenomgång i morse.
Förutom att träna idag har jag skrivit min historieuppstats. Riktigt tråkigt. Men nu är jag klar så det känns väldigt bra.
Om två timmar är det dags för lagmiddag hemma hos Hayley. Blir nog tidigt i säng ikväll också, eftersom vi har match imorgon igen. Och inte mot vilket lag som helst utan mot University of Tampa. En riktigt bra skola som vi bara måste slå. Nu ska jag nog kolla lite film eller nått.
Puss!

Movienight,

Kom precis hem från bion. Klockan är alldeles för sent. Vi såg eagle eye. Inte en film som jag hade valt. Alldeles för mycket eld och vapen för min smak. Men det var trevligt. Många av tjejerna från laget var där och många från killarnas lag också. Efter filmen åkte vi till Friday's där en stor del av sällskapet beställde in friterat medan jag och Jackie drack vatten. haha. Nu måste jag sova. Imorgon möter vi Thomas University. Tror på en seger efter dagens träning. En del fitness och sjukt många armhävningar. Men jag tror att det börjar ge resultat. 30 armhävningar i rad är numera inget problem. Men hur som helst. Nu när i andra går upp kryper jag i säng.
Puss!

Tufft.

Idag ska vi lära oss att tacklas. Det var de uppgifterna vi fick efter onsdagens match. Blir spännande att se hur det ska gå till. En hel träning av bara tacklingar? Ojoj. Och vi som ska spela match imorgon...

1-1

NSU Sharks-Barry university 1-1. Och vi är döda. Tror aldrig jag har varit med om att ha fått så mycket skit efter en match. Tror aldrig att ett lag har varit så tysta efter en match, som vi var idag. Men jag tycker väl kanske att vi har förtjänat det. Åtmonstone vissa...

Men jag ska ite bara vara negativ. Imorgon är det ingen träning vilket innebär att jag ska ha lektion på morgonen, sedan hänga vid poolen om vädret tillåter, efter det gå till gymet och springa och till sist plugga. Ser fram emot morgondagen.

Puss.


TV

www.svt.se det är en ganska bra uppfinning tycker jag. För det betyder att jag kan kolla på svensk tv fast jag är så lång borta. Så nu missar jag inte ett enda avsnitt av andra avenyn. Jippi.
Puss.

På tal om..

På tal om Filip och Fredrik så tänkte jag bara visa på hur det såg ut när de besökte mina hemtrakter...

http://www.youtube.com/watch?v=yJ54duZLHhs

Dröm.

Jag har kommit på en sak som jag hemskt hemskt gärna skulle vilja göra. Jag skulle så sjukt gärna vilja åka runt med Filip och Fredrik när dom träffa alla dessa människor. Förstå hur gammal jag skulle bli. För jag skulle nog aldrig sluta skratta. Tänk att ha det där jobbet som dom har. Hur grymt skulle inte det vara?

Nu och då.

Jag måste ju ändå säga att jag är ganska lyckligt lottad. Då tänker jag på alla dom som emigrerade från Sverige till Amerika för sisådär 150 år sedan. Resan tog många veckor. Om skeppet ens kom fram. Och om man inte hade dött i någon sjukdom innan dess. Sen när man väl var framme skulle man hitta någon stans att bo och någonting att äta.
Jag glider ju runt som på en räkmacka här. Resan tar väl på ett ungefär drygt 15 timmar, men risken för att man inte ska komma fram är ganska liten. Tur. Att bli smittat av en sjukdom på vägen skulle väl i så fall bero på att någon i stolen bredvid nyser på en. Och boende har jag. Och mat. Det är nog det lättaste av allt att hitta i detta land.
Men. Jag tror bannemej att posten var lika snabb 1883 som den är 2008. För nu har jag väntat veckor på min post som jag vet är skickad. Jag går till mitt postfack varje dag. Men hittills har inte ett enda brev hittat hit. Aldrig har ett ark papper varit så efterlängtat.
Nu ska jag ha två timmars study hall. Det ska pluggas historia för fulla muggar. Och laddas för match. För imorgon är det NSU Sharks mot Barry University. Och vi bara måste vinna.
Puss!

Geografi.

Så har jag genomlidigt tre timmars geografi mellan 18-21. Kul kul. Inte minst med tanke på att det hela inleddes med mid-term exam. Det var. Svårt. Det var vad det var. Men men. Vi får väl bara vänta och se helt enkelt. Annars idag har jag hunnit med en historielektion, en timmes stenhård styrka på gymet och två timmar fotboll. Tiden går så himla fort när man har roligt. Har dessutom europas största blåsa under höger stortå. Stackars den. Våran athletic trainor som har hand om alla skador och sånt frågade om jag var nöjd med att ha lyckats skapa något liknande. Svar: ja. Det är det inte många som lyckas med.
Imorgon är ingen speciell dag. Lite skola, lite plugg, lite träning och lite study hall. På det stora hela det enda. Men ändå saker som jag blir trött av så det är nog bäst att jag kryper ner nu.
Puss.

V.38

Sista dagen v.38. Tränade i morse. En del löpning och mycket spel. Kändes riktigt bra faktiskt. Efter det var det match mellan Dowling college och Florida Southern college på våran plan. Det innebar även att Martina var där. Jättekul att träffa henne. Var ovanligt att prata svenska live, men riktigt skönt var det på någon höger.
Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Tvättat och pluggat. Så det finns inte så mycket att skriva om liksom. Imorgon är en sån där upptagen dag igen. Resten av veckan är lite lugnare igen sen skolmässigt. Däremot är det  match onsdag, lördag, måndag. Så fotbollsmässigt är det fullt upp som vanligt. Nu ska jag sova så jag orkar upp till min lektion i American History.
Puss.

Grattis.

Tänkte bara säga grattis till Oscar som fyller 23 idag. Önskar att jag kunde va hemma och fira med dej. Men du får ett litet eget inlägg istället.
Puss!


Aventura Mall.

Hemma sedan någon timme tillbaka. Har tillbringat 7 timmar på Aventura Mall idag med Jackie och Lindsey. Gigantiskt var det. Mycket dyra butiker där priserna inte skiljde sig från de svenska. Men några riktigt fynd har jag ändå gjort. Hittade två jättesöta tröjor på Urban Outfitters. Och sen en massa andra prylar på Forever 21. Och jättesöta trosor på Victoria's secret. Och pricken över i:t. Mina efterlängtade Converse. Dom högre vita. 325:-!!! Så sjukt nöjd jag är. Där gjorde jag mig ett usa-fynd. 48 dollar. Jag säger då det. Det förgylde verkligen min dag. Hur som helst så har dagen varit otroligt trevlig. Nu ska jag sova för att orka med träning 09.00 imorgon. Sen tror jag att jag ska ligga ute vid poolen lite och läsa geografi.
Puss.

Natt.

Ska sova nu. Alla andra har dragit iväg till Miami, downtown Fort lauderdale eller hem till några killar i fotbollslaget. Men jag föredrar sängen istället. Är trött. Vi vann våran match idag. 2-1. Ingen bra match. Varken från min sida eller från laget i stort. Skönt med en seger då. Även om matchen var betydelselös så var det ännu en seger. Och ännu en match utan förlust.
Imorgon blir det nog antingen stranden, poolen eller shopping tror jag. Hoppas verkligen. Får jag bestämma blir det shopping. Har ju knappt köpt en enda sak förrutom mat de senaste två månaderna. Är på tiden att hitta något nytt. Sen ska jag fortsätta mitt pluggande imorgon också.
Fick tillbaka mitt historiequiz idag. En väldigt väldigt liten del av kursen men 13 av 15 känns ändå väldigt bra. Inget F i alla fall.
Nu har jag fått mullvadsögon så nu är det nog bäst att jag drar täcket över huvudet.
Puss!

Fundering.

Har inte gjort så mycket idag. Tränat lite, gått lite i skolan och pluggat lite.
Men jag har funderat på en annan sak också. Varför är saker som man gör sällan eller bara en gång mycket roligare? Är det just det som gör saker roliga? Att man just gör det bara en gång.. Som att åka studentflak till exempel. Det var så sjukt otroligt kul. Skulle kunna göra det var eviga dag. Men vore det verkligen lika kul då? Eller typ julafton. Är själva charmen med julen att den bara kommer en gång om året? Vore det lika kul om man åt julbord, väntade på tomten och tittade på Donald Duck en gång i veckan?
Jag har börjat tänka så mycket. Det låter ijoförsig kanske som att jag aldrig tänkte förrut och bara levde på. Men jag menar mer att jag nog har börjat förstå vad det hela går ut på. Eller åtminstone vad en del saker går ut på...
Jaja.
Puss!

Onsdag.

Så har onsdagen också gått. Måste säga att det faktiskt känns riktigt bra. Hade nämligen min första exam idag. Early Western History. Men jag kände mig förberedd när jag gick dit och mycket nöjd när jag gick därifrån. Så något F blir det i alla fall inte.
Hade träning också. Två gånger. Först styrka i morse och sedan vanlig träning på eftermiddagen. Gick betydligt bättre än söndagens match. Ville väl visa att jag inte gjorde mig själv rättvisa senast. Imorgon är det träning också innan det är dags för match på fredag igen. Egentligen ingen viktig match men man vill ju aldrig förlora.
Har även funderat en del idag. Jag har kommit på att jag nog skulle ha velat vara född en sådär 30 år tidigare. För det känns som att allt var så mycket roligare förrut. Varför visar dom alltid gamla klipp på alla tv-program annars och så? Och varför lyssnar jag så mycket på gammal musik? Jag skulle nog faktiskt ha velat levt på 70-talet. Sådeså. Bara någon konstig tanke sådär.
Puss!

Fler låtar.

Tänkte länka några låtar till. Grymt.
Puss.

http://www.youtube.com/watch?v=sI21Nfz6UWk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=QPmvWBQ8PLk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ePK-KfPnVws&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Ya6z54IHdu0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=L54VnWQelUc

http://www.youtube.com/watch?v=Wr5RsMT0JHk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=KeVGwJ0DePk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=WPQlCAbdn48

http://www.youtube.com/watch?v=VM0cEbqzDHM

http://www.youtube.com/watch?v=9eTmX17jAQM

Men jag lyckades inte länka dom.. Men hur som helst.

Musik.

Ligger och lyssnar på Thåström. Inser hur otroligt mycket bra låtar han har gjort. Och inser hur mycket jag saknar Sverige.

http://www.youtube.com/watch?v=MRzaQt-xxGQ&feature=related

Varmt.

Idag var det en sådant där dag när det kändes som att jorden var två meter från solen. Fruktansvärt ansträngande att bara jogga tre varv runt planen. Tur att det var allt. Inte minst kanske med tanke på hur mycket jag har att göra. Men måste säga att jag är ganska nöjd med vad jag har lyckats med än så länge. Hade en lektion i morse. Gick sedan och pratade med en kvinna om ett mail jag hade fått där det stog att jag var skyldig 9,500$. Blev ju liksom lite stressad sådär. Hur som helst så visade det sig istället att de tydligen var skyldigt mig pengar. Så kan det gå. Så sen gick jag ganska nöjd därifrån, hem för att börja med min roliga uppsats där jag skulle jämföra forntida Aten med krigarstaden Sparta. Var dock tvungen att bryta efter en stund för att hinna med lunch och en föreläsning med Coach Carter. Tydligen någon basketcoach som jag aldrig har hört talas om men som det även hade gjorts en film om. Kul för honom. Så det tog väl en timme sådär. Sen blev det tillbaka till rummet för att fortsätta skrivandet. En stunds break för lite jogging och sedan tillbaka till skrivbordet. Nu är jag i alla fall klar med texten och sitter mest och försöker banka in i skallen att The persian wars var emellan 499-479 B.C. och att Alexander the Great regerade mellan 336 B.C. och 323 B.C. Imorgon har jag min första exam. Känner mig hyffsat föreberedd. Har ju några timmar på mig imorgon att plugga också eftersom jag även har Study hall. Inte nog med det så är det styrka 07.00-08.00 imorgon bitti, historia 09.00-09.50, (Study hall 10.00-11.00), träning 15.30-17.30 och historieexam 18.00. Blir en lång dag.
Nu hinner jag inte så mycket mer för nu måste jag på Fire Safety Meeting.
Puss!

Historia.

Igår är historia idag. Hur som helst på spelade vi i alla fall match igår mot Lynn University. Matchen slutade 1-1. Och jag hade definitivt inte en av mina bättre dagar. Kändes som att jag var 39 snarare än 19. Kanske inte så konstigt eftersom den ändå var tredje matchen på fem dagar med en avbytare. Dessutom blev det förlängning två gånger tio minuter. Precis vad mina ben behövde. Eller inte. Vi fick dock träningsledigt idag och även imorgon förutom att vi måste jogga en stund. Känns väldigt behövligt. Inte minst eftersom jag har en hel massa att plugga. Idag har jag väl ägnat över fyra timmar åt de gamla grekerna, faraoerna och landet mellan floderna. Gud så skojigt. Har även hunnit med en lektion om Earlie American History och tre och en halv timmes geografi som mestadels berörde ämnena Globalisim, Globalization och GIS. Ännu skojigare. Imorgon ska jag fortsätta pluggande, jogga, besöka the residantial of life and housing, ha en dryg timmes basic writing och gå på fire safety meeting. Behövs en hel del sömn om jag ska orka med morgondagen så nu blir det sängen för min del. 
Var förresten nästan lite kyligt när jag gick från lektionen ikväll så jag kände att jag en tröja satt på sin plats. Var nog bara drygt 20 grader. Burr. 
Puss! 

Svenskt.

Kom precis hem från bion. Såg The woman. Helt okej. Men inte så mycket mer än det.
Men det var ganska kul i bilen när vi åkte dit. Alla tjejerna satt och sjöng med i en låt. Då insåg jag faktiskt att det var en låt med svenska sångerskan September. Sen åkte vi förbi både Ikea och Volvo. Och inte nog med det så kom jag just på att när vi värmde upp inför matchen i onsdags så ropade en av tjejerna att låten som spelades brukade vara hennes favoritlåt och dom andra höll med om att den låten som spelades va grymt bra. Ace of Base. Ännu något svenskt. Så ibland känner jag mig faktiskt ganska hemma här.
Annars har jag haft en ganska lugn dag. Hade lite poolworkout med laget i morse, sen var jag och åt lunch med vår assisterande coach och en tjej som är här för att kolla om hon ska börja här nästa år. Väldigt trevligt. Sen blev det lite pluggande och en powernap innan det var dags för middag och bio. Klockan är 22.51 nu men jag är lika trött som vanligt så nu ska jag nog sova. Match imorgon.
Puss!


Seger.

Blev en seger idag också. 7-1 mot Palm Beach Atlantic. Och ändå fick vi mest bara ris. Jag som var ganska nöjd med min insatts. Tills vi fick höra alla saker som vi gjorde fel. Hur som helst så var det riktigt kul att spela idag och jag är otroligt laddad inför matchen på söndag mot Lynn University.
Imorgon är det poolworkout som gäller 10.00. Stannar nog kvar vid poolen och ägnar mig åt mina studier efter det. Skönt med helg.
Är väldigt trött så nu blir det nog sängen.
Puss!

Quiz.

I morse hade jag historiequiz. Var jättenervös innan men det gick faktiskt bra. Tur att man fick olika svarsalternativ på frågorna eftersom jag inte kan stava. Men nu vet jag i alla fall att staten Pennyslvania fick sitt namn efter en quaker (fredliga människor som bodde i USA)  med efternamnet Penn som flyttade dit och grundade en koloni. Alltid något.
Sen måste jag bara berätta om hur kul det var när vi skulle duscha efter matchen sist. För ovanlighetens skull var duscharna inte separata utan alla tillsammans. Så som vi svenskar är vana vid. Det ledde hur som helst till att hälften av laget åkte 3 och en halv timme tillbaka hem svettiga och av resterande duschade minst hälften i sporttoppar och trosor. haha.
Nej nu ska jag ta en powernap och ladda in för kvällens match mot Palm Beach Atlantic.
Puss!

Match.

Igår var jag i S:t Petersburg. Men inte i Ryssland utan istället i S:t Petersburg i närheten av Tampa. Det tog ungefär tre och en halv timme att åka dit. Lite tråkigt då vi spelade på konstgräs. Dessutom bestog truppen endast av 14 spelare varav tre målvakter. Vi var helt överlägsna men vi har svårt att göra mål. Hur som helst så blev det seger med 2 mål mot 0. Skönt!
Kom hem 02.00 inatt så är trött idag. Har haft en lektion, ska träna lite senare och fortsätta med pluggandet. Har ett historiequiz imorgon. Blir spänannde att se hur det går. Haha.
Tycker för övrigt lite synd om er hemma i Sverige när jag hör att det är ungefär 12 grader varmt. Nätterna här är varmare än en svensk sommardag. Börjar bli rikigt förtjust i klimatet här.
Nej, nu ska jag ner och hämta upp tvätten.
Puss!

Igår och idag.

Igår gick jag i skolan, pluggade och tränade två pass. Idag har jag gått i skolan, pluggat, tränat och haft min första "study hall". En massa folk i ett rum som sitter och pluggar. Förstår inte riktigt vitsen eftersom rummet var överfullt, jag såg inte till en enda vuxen och hälften av alla som var där kollade dom senaste footballs-resultaten. Fick dock en del saker gjorda. Känns bra då vi åker på bortmatch imorgon. Kommer alltså inte finnas så mycket tid till studier imorgon.
Hur som helst så har vi ett otroligt skadeskjutet lag. Våra två reservmålvakter ska få likadana matchställ som resten av laget då de förmodligen kommer få hoppa in som utespelare. Startelvan är dock nästan intakt så när som på två spelare. Jag ska starta på vänster yttermittfält så det ska bli riktigt kul. För imorgon är det allvar. Tre matcher på fem dagar kommer bli tufft med tanke på att vi idag på träningen var 12 utespelare. Men jag vet att vi kan göra bra ifrån oss. Nu är det upp till bevis.
För övrigt så fick jag lite höstkänsla idag när jag gick hem efter kvällens pluggande. Det var alldeles mörkt ute, lite löv på marken och blött efter regnet. Och så blåste det en massa. (Enda skillanden mot hösten hemma var kanske att det är över 20 grader varmt här mitt i natten. Hur som helst.) Då kände jag i alla fall att hösten hemma kanske inte är så tokig när man har någon att dela den med. Saknar årstiderna fast jag bara har varit borta en dryg månad. Det är tråkigt att ingenting förändras. Jag behöver aldrig tänka på vad jag klär på mig här eftersom jag vet att det är shorts och linne som gäller varje dag även om det regnar eftersom man svettas flera liter om dagen bara av att gå utanför dörren. Jag tycker det är tråkigt att inte få sätta på mej höstkläder. Saknar alla löven hemma när dom börjar skifta färger. Jag har hemlängtan helt enkelt. Men allt är är toppen. Så jag ska inte klaga.
Puss!

Poolen i solen.

Idag har jag tillbringat en stor del av dagen vid poolen. Hur varmt som helst. Så det var inte helt fel att ligga och flyta runt på en luftmadrass. Riktigt grymt var det. Fick mig att känna att det nog inte blir en sån tokig höst ändå. haha. För visst finns det stunder då allt känns tugnt och det inte är sådär jättekul, men vad jag kan minnas så njöt jag inte direkt av varenda sekund hemma heller.
Däremot är jag riktigt irriterad just nu. På en apelsinfläck som vägrar säga adjö till mitt vita linne. Den har tydligen också fått smak på collegelivet och tänker inte ge upp. Fy sjutton.
Imorgon är det en sån där fullproppad dag igen. Ska vara på gymet 07.00 för en timmes styrka, sen är det historia 9.00-9.50, efter det ska det pluggas järnet och ätas lite lunch. 15.30-17.30 är det fotboll och förhoppningsvis inte alltför mycket löpning eftersom jag efter träningen måste springa till min geografilektion som pågår mellan 18.00-22.00.
Den här veckan drar även säsongen igång på rikitgt allvar. Onsdag är det bortamatch i S:t Petersburg utanför Tampa mot Eckerd College, fredag är det hemmamatch mot Palm Beach Atlantic och på söndag är det hemmamatch mot Lynn university. Det är nu det gäller. Och jag är riktigt sugen.
Puss!

Carwash.

Igår gjorde jag inte så mycket. Gick i skolan lite, tränade, pratade med mamma, pluggade lite och kollade på när Nova's fotbollskillar vann. Fick för övrigt se våra cheerleaders fjolla runt lite också. haha.
06.10 idag befann jag mig vid fotbollsplanen. Det var kolsvart ute och nästan lite småläskigt. Men träningen gick bättre än väntat så jag är nöjd. Efter det var det bara att gå hem, byta om och bege sig till macken. På programet stod NSU Women's soccer Carwash. Det var väldigt varmt, jobbigt och inte allt för kul, men vi drog in ca. 750$ på några timmar. Men inte kommer ett helt lag till Europa på det..
Förresten har jag kommit på att jag är ganska bortskämd. När jag blir hungrig tar jag bara en 5 minuters promenad med mitt lilla kort i säkert förvar, bestämmer mig för vad jag är sugen på, lämnar fram kortet som är fullt med pengar som jag inte har betalat och tar min mat och går. Måste säga att jag har jobbat ganska hårt för att försöka hitta sånt som inte är allt för onyttigt. Men varje dag är en kamp mot pizzor, hamburgare, Starbucks och brownies.
Ikväll hoppas jag på en tur till Miami eller något annat skoj. Imorgon står nämligen endast plugg och kanske lite häng vid poolen på programet.
Tror inte att jag har lagt ut något bild här än på min utsikt så jag fixar det också.
Puss!

Shine on.

Förstår att det säkert bli långtråkigt att läsa om mina dagar hela tiden. Men jag skriver mest för att hålla mig själv uppdaterad och för att dom som känner mig ska veta vad jag faktiskt har för mig här borta.
Idag har varit som en vanlig dag. Lektion i morse, sedan presentation av laget och de andra höstsporterna i Universitets centret. Där bjöds det även på mat. Korv, friterad kyckling och pommes frites. Jag inhandlade istället min egen sallad bestående av kyckling, kikärtor, morätter, färsk spenat och ruccola, paprika, tomat och svarta oliver. Mycket bättre. Eftermiddagen bestod sedan av två timmars träning som inleddes med löpning och sedan fortsatte med olika former av spel och genomgång av olika spelsystem.
Coacherna betydligt nöjdare idag än tidigare under veckan. Tack och lov.
Morgondagen ser någorlunda likadan ut. Ska plugga en del. Skulle behöva städa lite också. Sen är jag väldigt sugen på att shoppa lite. Var länge sedan sist. Håll för öronen mamma!
Har också fått höra idag att orkanen Ike tydligen är påväg rakt mot oss. Undrar om den når hela vägen fram. Just nu är den tydligen en 4 på en femgradig skala. Säger ganska mycket om hur det faktiskt skulle kunna bli om den kom hit. En av mina lagkamrater från Miami berättade om när hon var liten och det kom en orkan och förstörde hela hennes hus. Jag har nog inte riktigt förstått vilka krafter det faktiskt innebär. Låter på alla andra som att de kommer åka härifrån om orkanen kommer. Funderar på om jag också ska åka hem då. Precis som alla andra. haha.
Saknar er alla där hemma!
Puss!

Gäsp.

Onsdagen den 3e september har varit en sådan där dag när jag kanppt har haft en sekund över. Dagen började med historia 9.00-9.50, fortsatte med lite pluggande innan det var dags för 1 timmes styrka på gymet 11.00-12.00. Plockade upp lunch i cafeterian och gick sedan hem till sängen. Därefter bar det av till två timmars träning mellan 15.30-18.30 för att sedan springa till duschen för att hinna till historian 18.00. Den var slut 19.15. Tidigare än vad den skulle. Kan dock kanske bero på att vi är 6 elever som läser den kursen. Hur som helst. Efter lektionen gick jag till cafeterian för att äntligen få lite middag. Tog med mig middagen till rummet där jag sedan plockade ihop lite tvätt som jag bar iväg till the laundery room. Mellan besöken i tvättstugan hann jag också med att skriva ihop morgondagens uppgift i basic writing.
Ligger äntligen i sängen nu. Har varit en intensiv dag. En i raden av flera gissar jag... Men det är väl så det ska vara. Skulle förmodligen bli tokig av att bara sitta. Att vara upptagen får mig att glömma min hemläntan lite, och det är ju alltid positivt. Inte minst med tanke på vilken otroligt homesick person jag är. Jag som brukade längta hem när vi åkte till åland på träningsläger vilket innebar en övernattning. Jag som brukar sakna mamma när vi har bortamatch i Luleå och hon inte är där. Och nu har jag varit borta hemifrån i en månad, i ett annat land, på en annan kontinent, utan en enda person som jag egentligen känner. Men jag vet att jag kan göra det här. Det har jag gett mig sjutton på.
Puss!


Ojoj ajaj. Usch å fy å blä!

Det var verkligen inget skämt. När jag klev in i omklädningsrummet innan dagens träning fick jag höra att det skulle bli mycket löpning under dagens träning. Coacherna var på otroligt dåligt humör. Det berodde till stor del på söndagens match. Som vi ju inte ens förlorade!
Sen drog det igång. Löpning ca. 1 timme. Olika intervaller och sprinter. En intervall vi körde var: Kortsidan på planen till målvaktsområdslinjen och tillbaka, upp till straffområdslinjen och tillbaka, till mittlinjen och tillbaka, till andra straffområdslinjen och tillbaka, till andra målvaktsområdslinjen och tillbaka och tillsist till andra kortlinjen och tillbaka. Och det utan vila. Sådär var det alltså i en timme. Sen skulle vi spela. Men eftersom coach redan var på dåligt humör så blev han tokig när en av spelarna tittade bort lite när han pratade så han skrek åt oss och sen sa han att träningen var över och att vi kunde gå därifrån men att vi kunde räkna med att torsdagens träning skulle blir likadan.
Vi skulle även ha haft fest på fredag kväll hemma hos Nana. Det blir dock inställt då vi ska ha carwash på lördag, men även träning och eftersom carwashen börjar 9.00 ska vi träna 6.00 på lördag morgon. Även den träningen skulle bli likadan som dagens.
Vi fick höra många haranger om att om vi inte skärper till oss så borde vi inte spela collegesoccer. Och jag kan inte ens svara på vad vi har gjort för fel för jag tycker att alla gör sitt bästa hela tiden och verkligen anstränger sig.
Usch och fy och blä. Preseason har återuppstått!!!

Puss!


Foto.

Igår var de en såndär dag som jag förmodligen kommer glömma ganska snart. Gjorde inte så mycket. Hade inga lektioner då det var Labor Day och skolan därmed var stängd. Hade inte heller någon träning efter helgens två matcher. Men vi hade i alla fall lagfotografering och individuella foton. På de individuella fotona fick vi springa runt en och en och ta emot passningar samtidigt som de fotograferade. haha. Ganska kul faktiskt. Sen gjorde jag väl inte alltför mycket mer.
Idag har jag haft en lektion. Om en stund ska jag träna. En ganska lugn dag med andra ord. Ska plugga lite sen också.
Men nu har jag inte så mycket mer att dela med mig av.
Puss!

Hemma.?

Nu är jag hemma (?) igen från Tennessee. Hur som helst så är jag i alla fall tillbaka i Fort Lauderdale.
Idag har i stort sett bestått mest av resande och flygande men vi hann även med att spela match mot Mars Hill. 1-1 blev slutresultatet. Något som coach och de övriga var mycket missnöjda med då detta är ett lag som vi bör slå lätt. Ett bottennapp helt enkelt.
Hur som helst så har jag haft en mycket lyckad helg. Imorgon är jag ledig och ska passa på att göra lite skolarbete (vid poolen kanske?!), besöka the bookstore, tvätta och städa. Så är det att vara vuxen.
Lägger ut lite bilder från gårdagens hiking också.
Puss!



















RSS 2.0